Around the System :  JetPiedmont.com The fastest message board... ever.
General Discussion of Events of Interest 
rlijke haar is nu dood en gematteerd. Het za
Posted by: yaya2017 (104.248.48.---)
Date: January 18, 2019 03:54AM

Net zoals de Dickies en Carhartts waar je vorig jaar verliefd op was, zijn deze werklaarzen betaalbaar, knap en gaan ze je een Nike Air Vapormax Mujer decennium lang mee. Echte die weten deze stevige, betrouwbare klassiekers Adidas ZX 750 Dames als de "Beef and Broccoli." Murdered-out, Darth Vader-op-Hoth-type vibes. Welkom bij Fashionating, een column met vernietigende waarheden uit de mode die je misschien nog niet kunt horen. De tijd van de mooie weinigen is tot de brutale conclusie Nike Air Force 1 Damskie gekomen. In 2018 vierden modetrends de luxe van lelijkheid, het verheerlijken van anti-stijl in het midden van politieke en culturele chaos: papa schoenen en Birkenstocks; kleine zakjes, plakkerige tassen versierd met designerlabels; cargo-broek, bootcut-jeans,Adidas ZX 750 Damskie tube-tops en fucking glitter - praktisch alles wat als uncool werd beschouwd, werd Nike Air Presto Damesl] populair. Door het groteske te verheerlijken, zijn we cultureel teruggegaan naar waar we in de jaren negentig waren, of misschien nog duidelijker, naar de winter van 1999, terwijl we ons Nike Air Presto Femme voorbereidden op de digitale dag des oordeels van Y2K, zonder Nike Air Vapormax Femme vooruit te lopen op de politieke verschrikkingen die de Verenigde Staten in de 21e eeuw.

Een van mijn stijlregels: probeer nooit mooi te zijn. Dat is gebaseerd op mijn ervaring met proberen en niet-conformeren aan welk stomme idee van een schoonheidssamenleving Adidas Superstar Herendie in mijn onderbewustzijn wordt gebrand. Ik voel me nog elke dag lelijk, ook al heb ik veel dingen gedaan om mezelf minder lelijk te maken. Dat is waarom ik er meer om geef mijn eigen stijl te bezitten dan mijn lichaam aantrekkelijk te maken voor Adidas ZX 700 Dames andere mensen; er zijn concrete grenzen aan hoeveel ik mijn lichaam kan veranderen, Adidas Ultra Boost Damskie maar ik heb volledige controle over wat ik draag. Dus verwerp ik populaire noties van schoonheid, het vieren van de olieachtige gladde Severus Snape lob en het verdwijnen van mijn lichaam (dat ik misschien nooit mooi vind) onder massaal oversized,Nike Air Max 2017 Dames zeldzame, vintage Silence of The Lambs T-shirts.

De natie is in duisternis gevallen. Dit wordt elke dag duidelijker gemaakt, omdat nieuwe politieke nachtmerries worden blootgesteld en voortdurend overwogen worden, online, op televisie, in artikelen en Adidas Arkyn Womens in het echte leven. Die herfst heeft me be?nvloed om afgelopen voorjaar mijn haar zwart te kleuren, Nike Air Span 2 Femme hoewel ik wist dat ik er spijt van zou krijgen en het zou beschadigen als ik probeer terug te gaan: ik was zo begraven in existenti?le duisternis dat ik achter een Adidas Campus Damskiedeken van schaduwen moest verdwijnen. Vorige week heb ik het teruggebracht Nike Air Max 90 Femme naar mijn natuurlijke kleur. Mijn eens-zachte en -natuurlijke haar is nu dood en gematteerd. Het zal nooit herstellen; Ik zal het weg moeten snoeien. De mode-industrie zal altijd dom en walgelijk zijn, maar de verschuivingen die erin plaatsvinden, de Nike Air Max 270 Dames popularisering van voorheen gruwelijke kledingstukken, is een weergave van een culturele vlucht uit de illusie van gezond verstand. We weten dat we niet OK zijn; we weten dat we niet aantrekkelijk zijn; we weten dat als we deze culturele chaos willen overleven, we uiteindelijk de meest beschadigde stukken van onszelf schitterend moeten maken in Adidas NMD Dames gebrokenheid, zonder te proberen mooi te worden.

Options: ReplyQuote


Sorry, only registered users may post in this forum.
This forum powered by Phorum.