Around the System :  JetPiedmont.com The fastest message board... ever.
General Discussion of Events of Interest 
degelijke waarde te bieden op basis van ee
Posted by: yaya2017 (---.members.linode.com)
Date: April 02, 2019 08:10AM

Een Nike Air Max 2017 Femme voordeel dat Nike kan en zou moeten benutten bij het streven naar het cre?ren van nuttige, slimme kleding, is zijn kanaal naar cultuur. Deze conduit neemt vele Nike Air Max 90 Mens vormen aan maar omvat sneakerheads, basketbalventilators, hiphopcultuur en kunst / maniermedewerkers. Er zijn tientallen voorbeelden van mislukte pogingen om draagbare, slimme kleding Nike Air Max 97 Femme koel, functioneel en op grote schaal te gebruiken. In de meeste van die gevallen echter, zijn de inspanningen afkomstig van bedrijven zonder de mogelijkheid Adidas Superstar Dames om cultuur en technologie te verbinden met een sterke organische link. De cultuur heeft als organisme een ongelooflijk sterke BS-detector. Het maakt niet uit hoe goed Nike Air Max 97 Femme de technologie is of hoe verstorend het bedrijfsmodel van een bedrijf is - als het probeert een echte verschuiving in consumentengedrag te cre?ren (dat is precies wat Nike probeert),Nike Air Max 97 Womens dan moet het samenwerken met cultuur. Dat kan via communities zoals de enthousiaste early-adopters van sneakerenthousiasten of via instellingen met Nike Air Max 1 Mujer fanatieke, fanatieke fans, zoals de NBA of collaborateurs zoals mode-upstarts en artiesten die authenticiteit en een gevoel van gratie verlenen aan het product.

Het is een van de kardinale Adidas Arkyn Femme blinde vlekken die overblijven in Silicon Valley, dat cultuur eerder ziet door de lens van techniek dan door kunst of mode. Het is een enorme reden waarom er Nike Air Max 95 Mujer zoveel lijken van bedrijven zijn die dit eerder hebben geprobeerd. Dat en veel van hen hadden niet het voordeel van een volwassen-naar-het-punt-van-verzadiging Nike Air Max 1 Womens smartphone-toeleveringsketen om hiervan te profiteren. Elke keer dat ik schrijf over passieve connectiviteit krijg ik een gepolariseerde reactie, niet anders dan degene die mensen hebben had Nike Air Presto Femme tot nu toe voor de Adapt BB. Het is een teken dat we lui, zelfgenoegzaam of niet parano?de genoeg worden, of het is een verbazingwekkende prestatie www.marysiamilewski.fr die wijst op utopie. Geen van beide is waarschijnlijk helemaal waar, hoewel ik zou betogen dat we naar deze dingen moeten kijken op een manier die hen probeert te betrekken, Nike Air Max TN Femme bespreken en be?nvloeden in de richting van het positieve einde van het spectrum.

Als het afgelopen decennium ons iets heeft geleerd, is het dat de toekomst gaat gebeuren,Adidas NMD Dames en als we niet geloven dat het goed kan zijn, ondersteund door actieve deelname om het te laten gebeuren, dan zijn we gedoemd tot meer van dezelfde. Nike heeft Adidas ZX 850 Mujer op korte termijn een lucratieve kans om klanten een degelijke waarde te bieden op basis van een reeks apparaten die de actieve levensstijl verbeteren. Op de lange termijn heeft het bedrijf een Nike Air Max 1 Womensmoeilijkere maar potentieel veel effectievere kans om een ??aangesloten, draagbaar raamwerk te schetsen dat gebaseerd is op een eerlijke relatie Nike Air Max Tavas Mujer met klanten en een sterke gegevensstewardship. Er zijn slechts een handvol bedrijven op aarde die de schaal hebben, uitvoeringscapaciteit en stimuleringsstructuur om dit Nike Air Presto Mujer mogelijk te maken. Nike is daar een van. Dit zal interessant zijn. Maar buiten dierlijke producten, het is zeldzaam - en een eerste, wat mij betreft, in prestaties dragen.

Options: ReplyQuote


Sorry, only registered users may post in this forum.
This forum powered by Phorum.