Around the System :  JetPiedmont.com The fastest message board... ever.
General Discussion of Events of Interest 
s , telkens als je beschuldigingen aan het
Posted by: yaya2017 (36.5.129.---)
Date: April 30, 2019 07:14AM

Hoewel Berry toegeeft dat er verzachtende omstandigheden zijn die een speler die in aanmerking komt voor overdracht en in aanmerking komt, met name Nike Air Max 270 Femme medische ontberingen binnen een familie, kan hij dergelijke situaties Adidas ZX 750 Mujer noemen waarin een jaar zitten nog steeds ten goede zou komen aan de speler. Vorig jaar ging de NCAA voorbij een wijziging waarbij het een vrijstelling kan verlenen aan een speler om over te dragen en onmiddellijk in aanmerking Adidas ZX 850 Mujer komt als "de overdracht te wijten is aan gedocumenteerde verzachtende omstandigheden die buiten de controle van de student-sporter liggen en rechtstreeks van invloed zijn op de gezondheid, veiligheid en het welzijn van de student -athlete. "De moeilijkheid Nike Air Max 95 Mujer voor de NCAA, conferenties en alle andere partijen Nike Air Vapormax Femme die bij het proces betrokken zijn, is de ambigu?teit en moeilijkheid bij wie beslist wat wel en niet een" legitieme "ontheffingsaanvraag is. De AFCA ondersteunt nog steeds" nationale richtlijnen "voor voetbal letsel rapporten.

Collegesporten Nike Air Max 270 Womens zijn inherent anders dan professionele competities vanwege de FERPA- en HIPAA-regels, maar er zijn manieren om die wettelijke obstakels te omzeilen voor een universele standaard voor teams om te rapporteren of een speler een blessure of kwaal heeft en of dat naar verwachting zal zijn of niet. Nike Air Max TN Dam spelen of hoe lang voordat ze terugkeren. Terwijl verschillende voetbalcoaches van het college blessuregegevens beschermen als verwant aan staatsgeheimen, beseft Berry dat de openbaarmaking van informatie moet worden gestandaardiseerd of dat de sport het Nike Air Presto Mujer risico loopt een zwarte markt te cre?ren voor dergelijke Adidas NMD Mujer informatie in een tijd waarin gelegaliseerd sportgokken zich over het hele land uitbreidt. "Ik denk niet dat het nu waarschijnlijk in ons belang is als coach om (zich te verzetten tegen gestandaardiseerde schade-rapportage)," zei Berry. Adidas NMD Dam "Soms moeten we elkaar allemaal ontmoeten in in het midden en op dit moment Nike Air Max 95 Femme vrees ik dat er iemand een beschuldiging zal gaan maken (gerelateerd aan gokken) en we zullen spijt hebben van het feit dat we had geen gesprekken. ... We zijn helemaal over de plaats en we zullen een spijtig moment hebben Nike Air Max 270 Womens als we dat niet doen. "

De AFCA wil ook dat spelers die worden uitgezet voor targeting toestemming krijgen om aan de zijlijn te blijven maar hun helmen worden weggehaald in plaats van van het veld te worden gelaten en naar de kleedkamer te worden Nike Air Max 2017 Dámské gestuurd.
"Waar de mildheid kwam, was dit jaar iedereen Nike Air Max 270 Femme verbaasd," zei Berry. "Ik denk dat we allemaal de afgelopen anderhalf jaar (NCAA Football) Oversight (Committee), Transfer Working Group, iedereen, probeerden te komen up met dingen waarvan wij denken dat ze legitiem en eerlijk en juist Adidas ZX 750 Dámské zijn in relatie tot - dat academici hier een plaats in moeten hebben ... Er is een Nike Air Max 97 Womensdunne lijn hier.We willen dingen die gedocumenteerd en bewezen zijn en alles wat niet gedocumenteerd is , telkens als je beschuldigingen aan het maken bent - we hadden vorig jaar een Nike Air Max 95 Mujer (Santino Marchiol) naar de staat Arizona, Nike Air Max 97 Femme uit Texas (A & M) die veel beschuldigingen had gemaakt die bleken te zijn en die niet klopten.

Options: ReplyQuote


Sorry, only registered users may post in this forum.
This forum powered by Phorum.