Crew Lounge :  JetPiedmont.com The fastest message board... ever.
General Discussion for Pilots/Flight Attendants 
elke onderarm zorgen voor een betere luchtstroom
Posted by: yaya2017 (---.138.201.6.vultr.com)
Date: May 14, 2019 02:14AM

De Converse Pride-collectie van 2019 zal vanaf 6 mei in Noord-Amerika wereldwijd beschikbaar zijn op basis van geselecteerde retailers. Het poloshirt, dat gedragen werd tijdens het rijden met paarden en zwaaiende hamers, werd uitgevonden tegen het begin van de 20e eeuw (het fin de siecle, als je zin hebt). De meer atletische evolutie, de tennispolo, speelde in Nike Air Max 97 Mujer de jaren twintig van de vorige eeuw en werd later overgenomen door golf en vervolgens als een nonchalant elegant, Nike React Element 87 Mujer veelzijdig kledingstuk. De Nike Polo vernieuwt het gelukkige evenwicht Nike Air Max 720 Femme van het kledingstuk door een traditionele pasvorm en gevoel Nike Air Max 720 Femme te behouden en te combineren met een innovatieve, www.marialonso.es gepatenteerde fabricage. "Het was belangrijk om de traditionele esthetiek van de sport na te streven en tegelijkertijd de beweging van de sport te ondersteunen.De stoffenmix, met een buitenkant van katoen en polyester interieur, lost dit op omdat het de polo in staat stelt om langs de huid te glijden terwijl hij in beweging is", zegt Kelly Tweeden, Creative Director voor kleding, speciale categorie?n. Het resultaat is een comfortabel kledingstuk dat standhoudt tijdens de hedendaagse uitvoering:

Gedurende enkele jaren was er een harmonie - wat Nike Air Max TN Mujer goed genoeg was voor sport was goed genoeg voor stijl. Daarmee had de Nike Air Vapormax Mujer polo een glorieuze dualiteit. Ergens veranderde Nike Air Pegasus 83 Mujer iets op de een of andere manier: naarmate de sport vorderde, Adidas Superstar Mujer werden de behoeften van atleten genuanceerder en de vervaardiging van de polo verschoven van piquékatoen naar meer progressieve materialen. Dit resulteerde in twee algemene iteraties: een polo voor sportieve achtervolging en een voor ontspanning. De Nike Polo is misschien helemaal nieuw, maar hij voelt net als een traditionele katoenen piqué-polo - dezelfde aanraking, hetzelfde gordijn. Een knoopsluiting met twee knopen en een parelachtige afwerking zorgt voor sportieve elegantie. De drop-tail zoom verleent een element van vorm en functies om het shirt te laten wegzakken tijdens de actie. Standaard pasvorm en slanke pasvorm zorgen voor een klassieke styling. Adidas NMD Dámské Het is ontworpen met een nieuw gepatenteerd verguld breisel dat Nike Air Pegasus 83 Femme katoenen vaartuigen aan de buitenkant combineert met www.ranchmistral.fr koelcomfort naast de huid. De punten van de kraag zijn Nike Free Run 3.0 Womens gemaakt om krullen te voorkomen en plat te leggen.

De ventilatieopeningen Nike Air Vapormax Femme aan de hals van de nek en de tape aan de binnenzijde van de hals voelen glad aan op de huid. De oren aan elke onderarm zorgen voor een betere luchtstroom. Er zijn drie opvallende versieringen: de bovenste knoop is omgenaaid met oranje draad en vormt een "N;" een klein oranje label staat op de buitenkant van elke sluiting; en het label aan de binnenkant verwijst naar Nike's originele schoenendoos. Sinds de openbare onthulling in 1987, heeft Air een dramatische verandering Adidas ZX 700 Womens ondergaan in zijn esthetiek en prestaties. Het heeft ontwerpers en ingenieurs in de ban gedaan, die nu een decennialange Nike Air Max 270 Femme Blanche erfenis van de evolutie versnellen. Terwijl de Air Time Nike Air Vapormax Dámské lanceerkleurroutes van mannen herkenbaarder zijn, zijn de damesversies, Adidas ZX 750 Femme hoewel soms onder de radar, net zo indrukwekkend. Nike Air Max 95 Femme We zien Lucht als een variabele, een shape shifter die een duidelijke waarheid Nike Air Max 97 Dam volgt: wanneer we een zuivere, functionele behoefte met Air oplossen, is ons resultaat intu?tief en mooi.

Options: ReplyQuote


Sorry, only registered users may post in this forum.
This forum powered by Phorum.